MENU

Indretningsarkitekt gør drømme til virkelighed

Det handler om indretning, om tiltrængt fornyelse, om det er nyt køkken, bad eller garderobe mv. Det hele starter med en drøm og idéerne på papir. Jeg skaber en individuel løsning med stor vægt på kvalitet, funktionalitet og spændende materialekombinationer. Jeg skaber muligheder og giver dig en boligindretning, som ingen andre har. Mit udgangspunkt er dine personlige ønsker og behov, så boligindretningen bliver individuel og unik i forhold til din stil og individuelle smag.

Som indretningsarkitekt er jeg detaljeorienteret og intet laves som standardelementer. For mig handler det om at bruge sine sanser og se mulighederne frem for begrænsningerne. Jeg laver alt i hånden og går ned i selv den mindste detalje, så interiør og indretning passer til din boligs nuværende stemning.

Jeg har mange års erfaring som indretningsarkitekt. Se det hele under referencer eller kig med på min stadig voksende facebookside, hvor jeg præsenterer de mange indretninger. Min base er Aalborg, men CVet tæller boligindretning for mange kunder i Aarhus og Aalborg, men også i resten af Danmark og Norge.