Scroll ned

Profil - Tine Hundrup

Omsætter ideer og drømme til virkelighed

Ud fra dine drømme og ideer designer jeg individuelle boligindretninger med vægt på kvalitet, funktionalitet og spændende materialekombinationer. Det handler om indretning, om tiltrængt fornyelse, om nyt køkken, bad og garderobe medvidere. Der er tænkt over hver en detalje i mine indretninger. Ikke noget med standard elementer – alt er lavet i hånden, helt ned til mindste detalje. Ingen computertegnede indretninger, som du ellers får stukket i hovedet fra højre og venstre. Det handler om at bruge sine sanser og se mulighederne i det pågældende miljø. Om farver, linjer og levende kombinationer.

Det er her jeg kommer ind i billedet, da jeg forsat sværger til blyant, farvekridt og fri fantasi.

Mange års erfaring i design og kontakt med kunder gør, at jeg er god til at omsætte ideer og drømme til virkelighed. Alle mine forslag udarbejdes ved håndtegning – jeg kommer personligt og præsenterer tegninger og tilbud.

Præsentationen indeholder også en gennemgang af ideen bag designet, valg af materialer og farver, og eventuelle justeringer diskuteres igennem indtil vi når frem til dine drømme af det perfekte køkken, badeværelse eller …

Prisen er heller ikke uvæsenlig, da vi kan levere et produkt i høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. Det skyldes, at vi ikke har dyre udgifter til butikslokaler, brochurer mm.

Kort sagt: et kreativt, gennemtænkt produkt i høj kvalitet til en lav pris.