Scroll ned

Jeg har brugt mange år på at finde de rigtige leverandører, og jeg synes i dag at jeg har fundet de bedste. Det er vigtig for mig at ikke kun kvaliteten er i top, men også at de forskellige leverandører forstår hvad det er jeg vil have, og leverer til tiden. Dermed kan jeg give mine kunder det optimale resultat.

En stor del af interiøret fra PMtræ bærer mit personlige streg som et markant og velrenommeret kvalitetsstempel. Jeg står for designet og PMtræ står for den håndværksmæssige kvalitet. Altid levering til tiden og med rigtig god service. Levering af ægte corian.

Se mere her

Brdr. Sørensen Møbler tilbyder eksklusive designermøbler og har et bredt univers af møbler, lamper og accessories - både nye brands og klassiske designikoner.

Se mere her

Ulf Bolighus forhandler både dansk og internationalt design af højeste kvalitet. Herunder klassiske designmøbler af eksempelvis Hans J. Wegner og Arne Jacobsen.

Se mere her

Høgh Møbler har eksisteret i over 35 år og har et bredt kundskab til det danske møbel marked. De forhandler klassiske arkitekttegnede møbler, moderne design møbler, belysning og flotte accessories. Jeg henter både inspiration og har haft Høgh Møbler som en god samarbejdspartner igennem mange år. Personalet er altid imødekommende og meget hjælpsomme.

Se mere her

Udgangspunktet for en god indretning er en åben og kreativ dialog om drømme, ønsker og behov. I Vodskov Bolighus tilbyder de rådgivning og god sparring. Udover udstillingskøkken, som jeg har stående i deres inspirerende butik, har jeg mange års rigtig godt samarbejde.

Se mere her

I tæt sammenarbejde med Pia Engqvist, udvælger jeg klinker til mine projekter. Pia finder selv sine udvalgte ting i udlandet - derfor er produkterne unikke og og meget af det fås ikke andre steder.

Se mere her

Igennem PM Interiør leverer vi Corian i alle kreative løsninger med former og farver.

Se mere her

Billeschou Naturstein er et familieeid selskap som i generasjoner har jobbet som murer selskap hvor vi behandler og selger granitt, marmor, skifer og kompositt.

Se mere her

Hos JS Stål er specialister inden for buk, svejsning, polering, slibning, valsning samt laser-skæring i rustfrit, sort stål og aluminium.De leverer både standard- og specialløsninger til private- og erhvervskunder. Alt lige fra en enkelt bordplade til serieproduktioner af div. emner.

Se mere her

Tommie er blandt verdens 100 bedst arkitekter, og holder til I Stavanger i Norge. Tommie er en meget dygtig og seriøs arkitekt, som jeg har et rigtig godt samarbejde med i forhold til indretning og levering af alt inventar til hans huse. Huse der er bygget på naturskønne placeringer i Norge og afstemt smukt i materialer og til kundens behov.

Se mere her

Leverandør af terrazzo og beton i mange farver og former.

Se mere her

Skandinaviens mest erfarne leverandør af bordpladeskrædderi.

Se mere her

Gaggenau er et førende mærke inden for husholdningsapparater og anses for at være ledende inden for teknologiske nyskabelser og design "Made in Germany".

Se mere her

Quooker benyttes i flere og flere køkkener. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under. En 100% hollandsk opfindelse, der har erobret verden. Du kan vælge mellem en separat hane til kogende vand og/eller et helt almindeligt blandingsbatteri. Alle haner er børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overflader. Vandhanen er ikke til at undvære i de køkkener, jeg designer.

Se mere her

Top Lak renoverer alt indenfor lakering. Samarbejdet har stået på i 20 år. Lakeringen foregår med stor håndværksmæssig kunnen, som jeg ikke finder andre steder.

Se mere her

Det er nemt at opnå en basisk livsstil med en ioniseringsmaskine fra Chanson. Via elektrolyse deler vandbehandlingsanlægget vandet i en sur og en basisk fraktion, som kaldes alkalisk eller ioniseret vand. Det basisk ioniserede vand hjælper din kroppen til at kroppens balance i en moderne livsstil, som ellers gør os sure! Her tænker vi på forholdet mellem syre og base i vores krop – ikke på det dårlige humør, men det som stress, jag og dårlige fødevarer kan medføre. Med Chansons ioniserede vand får du vand, der er fyldt med ny energi og antioxidanter. Ioniseret vand indeholder store mængder molekylært hydrogen, der i kroppen fungerer præcist ligesom antioxidanter, vi ellers kender fra eksempelvis vitamin C

Se mere her

Bjarnhoff står for den ultimative løsning inden for belysning i eksklusiv arkitektur. Deres arkitektoniske sans for detaljer og overflader samt store tekniske indsigt gør dem ofte til den foretrukne sparringspartner blandt arkitekter og bygherrer.

Se mere her

Super lækre paketgulve på mål og størrelser i høj kvalitet.

Se mere her

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele stræbt efter at opfylde kvalitetsløftet "Immer besser". Det betyder: Vi gør alt for altid at "være bedre" end konkurrenterne og "blive bedre", end vi allerede er. Miele er en foretrukken samarbejdspartner.

Se mere her

Statsaut. ejendomsmæglerfirma, Aalborg. Thorkild Kristensen er blandt Nordjyllands mest erfarne ejendomsmæglerfirma, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få din bolig solgt.

Se mere her

Trepol hette skiller seg ut fra mengden på flere felt. Først de ikke er masseprodusert , men produsert i små serier produsert med høye krav til utførelse og materialer.

Se mere her

En av Gutmann spesialiteter er å skreddersy løsninger for å bli tilpasset den enkelte kundes behov. Uansett ønsker å bli oppfylt, gå Gutmann aldri gå på akkord med kvalitet, funksjonalitet og ren finish.

Se mere her

Bang & Olufsen fremstiller en lang række enestående fjernsyn og musiksystemer, højttalere, telefoner og multimedieprodukter, som kombinerer innovative teknologier med elegante design.

Se mere her

Dinesen er en familieejet, dansk virksomhed, hvor kærligheden til træ og respekten for naturen er gået i arv gennem generationer. Med sans for forskelligheder designer de ekstraordinære plankegulve og andre kreative løsninger med træ.

Se mere her

Rørlegger.

Se mere her

Jan Karstenskov er en god samarbejdspartner, som står for total montering af inventar, total renovering af huse og kan udføre alle former for tømrer,- snedker,- og glasarbejde.

Se mere her

BHS Glas udfører alle former for specialløsninger i glas og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Se mere her

Indehaver og samarbejdspartner Carsten Christensen har en baggrund som projektleder, bygningskonstruktør og tømrer, og har udført byggeri inden for bl.a. lejlighedskomplekser og arkitekttegnede villaer.

Se mere her

Cane-line er et dansk designfirma med mere end 30 års erfaring i design og fremstilling af komfortable og funktionelle møbler.

Se mere her

Egetæpper er førende leverandør inden for tæpper, og de lever for at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Hos Egetæpper er topkvalitet er altafgørende, og de stræber altid efter at nå det ekstraordinære.

Se mere her

Leverandør af stof, puder og specielle vægmalinger.

Se mere her
Levering af eksklusive gaspejse i god kvalitet og smukt design.
Se mere her

Moderne design møbler med vægt på håndværk- og dansk møbeltradition. Hvert møbel fra Snedkergaarden er gået igennem følsomme snedkerhænder.

Se mere her

C.P. Hart leverer eksklusiv sanitet. Herunder vaske, badekar og toiletter.

Se mere her

Rumas møbler har robusthed, personlighed og en uovertruffen kvalitet, men også raffinement og sin helt egen elegance og æstetik, som er skabt på deres lokale møbelsnedkeri i Aalborg.

Se mere her

Scan Office er en af mine leverandører af kontorindretning. Virksomheden er landsdækkende og 100% danskejet og danskdrevet.

Se mere her

Et mangeårigt tæt samarbejde med Kent Wolfsen, som har et smukt galleri med inspirerende kunst. Derudover har Kent leveret kunst til forskellige projekter og jeg har selv været privatkunde i mange år hos Wolfsen.

Se mere her

Himmelsengen er en sengeforretning, som leverer og indstiller sengene efter kundens behov. Deres sengekoncept er nøje udvalgt, og de går ikke på kompromis med kvalitet og liggekomfort.

Se mere her

FSB er et univers af højkvalitetsprodukter særligt til døre og vinduer. Alle produkter fra FSB er i en klasse for sig både visuelt og funktionelt.

Se mere her

Dornbracht er en ledende specialist inden for designamaturer og tilbehør til køkkener, badeværelser og spas. Virksomheden står for innovativ teknologi og højkvalitetsstandarder samt avancerede produktionsteknologier.

Se mere her

Leverandør af flotte stenplader samt træ og corian. Omhyggeligt håndværk og kreative kombinationer af materialer danner grunden for Mølballe A/S produktion. Alle deres løsninger er skræddersyet til hver enkelt kundes behov, og er i nøje udvalgte materialer af højeste kvalitet.

Se mere her

Ib Laursen leverer dekorations materialer til flere af mine projekter. Deres produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning til forskellige miljøer både inde og ude.

Se mere her

Til- og ombygninger af huse i bl.a. Skagen. Fjordbak Byg A/S er et byggefirma, der sætter fokus på den individuelle kvalitetsløsning.

Se mere her

Leverandør af eksklusive amarturer og innovative brusere til bad og køkken. Hansgrohe har leveret mærkevalitet, sprudlende vandidéer og traditionel knowhow siden 1901. Deres kerneforretning er amarturer og brusere til moderne bade og køkkener i enhver stil.

Se mere her